Utilizarea calculatorului in relatiile publice.pdfUtilizarea calculatorului in relatiile publice.pdf

Scopul acestui curs este familiarizarea studenţilor cu utilizarea la nivel mediu a unui calculator personal pe care este instalat un sistem de operare Windows, a suitei de programe Miscrosoft Office, cu accent pe utilizarea procesorului de text Microsoft Word. Nu sunt necesare cunoştinţe de operare a calculatorului de către student, dar acestea, atunci când există, facilitează în mare măsură înţelegerea şi învăţarea rapidă a materiei predate.

În timpul cursului se va face referire şi la componentele fizice (hardware) ale calculatorului, dar accentul se va pune pe operare, mai ales pe lucrul rapid şi corect cu documente - creare, modificare, salvare. De asemenea, se vor preda noţiuni elementare de navigare pe internet şi de folosire a poştei electronice.

Cursul de Operare PC este diferit de celelalte cursuri pe care le veţi avea în primul an de facultate. Acesta se va desfăşura într-un laborator de informatică, unde fiecare student va avea acces la un calculator. Cursul este practic, partea de predare fiind urmată cvasi-simultan de punerea în practică a informaţiei teoretice.