Practica profesionala-explicatii.pdfPractica profesionala-explicatii.pdf

1. Aveţi de făcut 40 de ore de practică pe semestru.

2. Rapoartele se vor încărca pe Moodle.

3. Este considerată practică profesională orice activitate desfășurată în afara orelor de curs și seminar, care să aibă legătură cu cel puțin una dintre materiile studiate la școală. De asemenea, se acceptă participarea la conferințe, training-uri, workshop-uri, concursuri, organizare de evenimente, acțiuni de voluntariat etc.

4. Cei care lucrează în domenii care au legătură cu ceea ce studiază la CRP pot aduce formularul completat cu ceea ce fac la acel job.

5. Cei care participă în diferite proiecte de cercetare realizate de profesori din FSPAC pot trece în Raportul de practică descrierea acelor activităţi, împreună cu o formă de confirmare din partea acelui profesor (semnătură, mail etc.).

6. Cei care au convenit împreună cu profesorii coordonatori ai lucrărilor de licență să realizeze activități de cercetare în contul practicii pot și ei descrie activitățile în raport și să urce pe platformă o astfel de formă de confirmare.

7. Atenție, practică profesională e o disciplină ca oricare alta, ce necesită evaluarea rapoartelor de activitate. De aceea, vă rog să luați în serios completarea cât mai detaliată a acestora.